S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Ok

Radi Vám poradíme: 0904 345 345 | PO - PI 8.00 do 15.00 hod.

TOVAR V AKCII

Naša cena 5,49 EUR
skladom
AKCIA
TOP PRODUKT

Prípravok založený na využití skvelých vlastnosti mykorhíznych húb

8594041565779

Naša cena 21,89 EUR
skladom > 5 ks
AKCIA
TOP PRODUKT

Ochrana rastlín

20210313_01

Naša cena 8,34 EUR
skladom > 5 ks
NOVINKA
AKCIA
TOP PRODUKT

Úvod » Bestsellery » Calmati 250 ml


        

Calmati 250 ml

Ekologické prípravky

skladom

 

NOVINKA AKCIA TOP PRODUKT

Transparentná história cien
Skladom: 9 ks
Číslo produktu: 8586002981865
Hmotnosť: 300 g
Výrobca: Geenea SRL, Taliansko
Kategória: Bakteriálny biologický prípravok
EAN kód: 8586002981865
Naša cena bez DPH : 7,08 EUR
Naša cena s DPH (20 %):
8,49 EUR

do košíka:
  ks  

.

CALMATI 250 ml

.

Kvapalný prípravok určený na ošetrovanie ovocných drevín a viniča vo forme opakovaných postrekov na zvýšenie odolnosti rastlín. Po aplikácii mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu spevňovania bunkových stien, predlžovanie koreňov, tvorbu kalusu a lignínu. Ale aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastlín.

.

Rozsah a spôsob použitia
Symbiotické pôsobenie baktérií rizosféry a mykorízy indukuje rastové stimulačné procesy vo vnútri rastliny.
Produkt aktivuje mechanizmy obranných reakcií a rastlina je odolná voči nepriaznivým vplyvom okolitého prostredia.
Rastlina je vitálnejšia, lepšie čerpá živiny z pôdy a lepšie znáša stresové situácie ako je napríklad sucho, ľadovec a pod.
Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu spevňovania bunkových stien, predlžovanie koreňov, tvorbu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastlín.

.

Obsah mikroorganizmov
- Mykorízne huby (Glomus spp.) 2%
- Rizosférne baktérie 1x10 na 9 KTJ/g
- Bacillus psychrodurans
- Bacillus licheniformis
- Bacillus spp.

.

V ekologickom poľnohospodárstve
Prípravok nezanecháva reziduá.

Povolené v ekologickom poľnohospodárstve.
Všetky baktérie obsiahnuté v produkte sú prirodzenou súčasťou pôdy.
Ochranná doba - 0 dní.
Nemiešať s produktami obsahujúcimi síru a meď!
Skladovať na suchom a chladnom mieste.
Neskladovať v blízkosti zdrojov tepla.

.

Zvýšenie odolnosti ovocných drevín
Bakteriálny biologický prípravok zvyšujúci odolnosť ovocných drevín voči hubovým chorobám.
Symbiotický účinok pôdnych baktérií a mykorízy indukuje v rastline ochranné mechanizmy proti hubovým chorobám ako sú múčnatka, peronospóra, Botrytis cinerea, Alternaria, Puccinia, Venturia, Monilia, Nectria.
Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu zhrubnutia bunkovej steny, predĺženia koreňov, produkciu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastliny.
Najväčší význam produktu spočíva v aplikácii počas kvitnutia, kedy prípravok vytvorí na povrchu kvetov ochranný film, cez ktorý patogénny nedokážu preniknúť a napadnúť formujúce sa plody.

.

Ovocné dreviny
Najdôležitejšia aplikácia je v čase kvitnutia, keď je otvorených 75 % kvetov.
Ďalšie aplikácie počas vegetácie v závislosti od výskytu chorôb.

.

Vinič
Najdôležitejšia aplikácia je v čase kvitnutia, keď je otvorených 75 % kvetov.
Ďalšie aplikácie počas vegetácie v závislosti od výskytu chorôb.

.

.

.

.

.

.

.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Hmotnosť: 300 g

NAJPREDÁVANEJŠIE

Paprika je zásobáreň vitamínov. Porazí nadváhu aj toxíny

01.02.2023

Paprika je prvotriedna zelenina a keby sme ju konzumovali častejšie, ušetrili by sme si mnohé problémy...

Lieska: Vyžraté plody chrobákmi

01.02.2023

V rámci seriálu Škodcovia a choroby na stránke Zelený ježko si predstavíme jedného z chrobákov, ktorý...

Zeleninová záhrada: Opatrenia po výseve

29.01.2023

Po vysiatí semeno zasypeme slabou vrstvou preosiateho substrátu, ľahko pritlačíme a opatrne zavlažíme....

Ako chrániť orech pred škodcami?

28.01.2023

Mali ste v minulých rokoch letné černenie oplodia orechov? Odborníci odporúčajú v polovici júna urobiť...

Vytvorené systémom www.webareal.sk

OTZjOGQwO