S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Pre informácie o objednávkach volajte: 0904 345 345 | PO - PI 8.00 do 15.00 hod.

Dôležité upozornenie. Objednávanie produktu "Sada na ochranu tují" bolo opäť spustené. Vybavovanie objednávok môže trvať o niekoľko dní dlhšie. Prosíme preto o trpezlivosť. 

TOVAR V AKCII

Knihy, zdravie

9788089642601

Naša cena 19,90 EUR
skladom < 5 ks
NOVINKA
AKCIA
TOP PRODUKT

Kompletné prírodné hnojivo, ktoré je pomaly rozpustné.

8594041565816

Naša cena 6,70 EUR
skladom > 5 ks
AKCIA
TOP PRODUKT

Balík postrek proti komárom a muchám

2020070101

Naša cena 5,49 EUR
skladom
AKCIA
TOP PRODUKT

Úvod » Bestsellery » Calmati 250 ml


        

Calmati 250 ml

Ekologické prípravky

skladom

 

NOVINKA AKCIA TOP PRODUKT

Price chart Transparentná história cien
Skladom: 2 ks
Číslo produktu: 8586002981865
Hmotnosť: 300 g
Výrobca: Geenea SRL, Taliansko
Kategória: Bakteriálny biologický prípravok
EAN kód: 8586002981865
Naša cena bez DPH : 8,54 EUR
Naša cena s DPH (23 %):
10,50 EUR

do košíka:
  ks  

.

CALMATI 250 ml

.

Kvapalný prípravok určený na ošetrovanie ovocných drevín a viniča vo forme opakovaných postrekov na zvýšenie odolnosti rastlín. Po aplikácii mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu spevňovania bunkových stien, predlžovanie koreňov, tvorbu kalusu a lignínu. Ale aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastlín.

.

Rozsah a spôsob použitia
Symbiotické pôsobenie baktérií rizosféry a mykorízy indukuje rastové stimulačné procesy vo vnútri rastliny.
Produkt aktivuje mechanizmy obranných reakcií a rastlina je odolná voči nepriaznivým vplyvom okolitého prostredia.
Rastlina je vitálnejšia, lepšie čerpá živiny z pôdy a lepšie znáša stresové situácie ako je napríklad sucho, ľadovec a pod.
Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu spevňovania bunkových stien, predlžovanie koreňov, tvorbu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastlín.

.

Obsah mikroorganizmov
- Mykorízne huby (Glomus spp.) 2%
- Rizosférne baktérie 1x10 na 9 KTJ/g
- Bacillus psychrodurans
- Bacillus licheniformis
- Bacillus spp.

.

V ekologickom poľnohospodárstve
Prípravok nezanecháva reziduá.

Povolené v ekologickom poľnohospodárstve.
Všetky baktérie obsiahnuté v produkte sú prirodzenou súčasťou pôdy.
Ochranná doba - 0 dní.
Nemiešať s produktami obsahujúcimi síru a meď!
Skladovať na suchom a chladnom mieste.
Neskladovať v blízkosti zdrojov tepla.

.

Zvýšenie odolnosti ovocných drevín
Bakteriálny biologický prípravok zvyšujúci odolnosť ovocných drevín voči hubovým chorobám.
Symbiotický účinok pôdnych baktérií a mykorízy indukuje v rastline ochranné mechanizmy proti hubovým chorobám ako sú múčnatka, peronospóra, Botrytis cinerea, Alternaria, Puccinia, Venturia, Monilia, Nectria.
Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu zhrubnutia bunkovej steny, predĺženia koreňov, produkciu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastliny.
Najväčší význam produktu spočíva v aplikácii počas kvitnutia, kedy prípravok vytvorí na povrchu kvetov ochranný film, cez ktorý patogénny nedokážu preniknúť a napadnúť formujúce sa plody.

.

Ovocné dreviny
Najdôležitejšia aplikácia je v čase kvitnutia, keď je otvorených 75 % kvetov.
Ďalšie aplikácie počas vegetácie v závislosti od výskytu chorôb.

.

Vinič
Najdôležitejšia aplikácia je v čase kvitnutia, keď je otvorených 75 % kvetov.
Ďalšie aplikácie počas vegetácie v závislosti od výskytu chorôb.

.

.

.

.

.

.

.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Hmotnosť: 300 g

NAJPREDÁVANEJŠIE

Zázvor je všeliek, ktorý vám pomôže s nevoľnosťou i s opicou

25.10.2025

Zázvor je romatický svetlohnedý koreň – hľuza kríkovitej rastliny známej v Ázii asi 4000 rokov. Oddávna...

Ako sa zbaviť nepríjemných stareckých škvŕn?

24.10.2025

Ak máte pocit, že starecké škvrny ľuďom prezrádzajú, že ste už za zenitom, možno je čas, aby ste tmavú...

8 dôvodov prečo by ste mali jedávať šošovicu pravidelne

23.10.2025

Šošovica netrhá hitparády obľúbených potravín a to je škoda. Nie jej, ale vaša. Obsahuje totiž množstvo...

Čo spôsobuje poškodenie papriky?

22.10.2025

Pani Miriam Kotorová na profil poslala otázku: - V skleníku pestujeme papriky a pri ich postupnom dozrievaní...

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YmExZGU1