S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Pre informácie o objednávkach volajte: 0904 345 345 | PO - PI 8.00 do 15.00 hod.

Dôležité upozornenie. Objednávanie produktu "Sada na ochranu tují" bolo opäť spustené. Vybavovanie objednávok môže trvať o niekoľko dní dlhšie. Prosíme preto o trpezlivosť. 

TOVAR V AKCII

Fungicíd proti chorobám

20210412_01

Naša cena 9,45 EUR
skladom < 3 ks
AKCIA
TOP PRODUKT

9788055176628

Naša cena 24,50 EUR
skladom
NOVINKA
AKCIA

Prípravok pre udržiavanie vody v pôde a jej uvoľnenie pre potreby rastlín

8594041565823

Naša cena 135,00 EUR
skladom < 6 ks
AKCIA
TOP PRODUKT

Úvod » Knihy a kalendáre » Jedlá a nápoje » Burina na zjedenie


        

Burina na zjedenie

28 burín zo záhrady: Do kompostu alebo na tanier?

skladom

 

NOVINKA AKCIA TOP PRODUKT

Price chart Transparentná história cien
Skladom: 10 ks
Číslo produktu: 9788055176888
Autor: Susanne Hansch, Elke Schwarzer
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2021
Väzba: mäkká väzba
Rozmer: 170×235 mm
Počet strán: 128
Hmotnosť: 396 g
EAN kód: 9788055176888
Naša cena bez DPH : 10,94 EUR
Naša cena s DPH (5 %):
11,49 EUR

do košíka:
  ks  

.

BURINA NA ZJEDENIE

.

28 burín zo záhrady: Do kompostu alebo na tanier?

.

.

BURINA AKO SUROVINA NA VARENIE? SKVELÝ NÁPAD!

.

Napriek tomu, že ju nikto nesadil, nehanebne sa rozpína v záhradách a oberá ich majiteľov o čas i o nervy – burina. Kniha pútavo predstavuje postupy, ako sa zbaviť tohto nezvaného hosťa, prípadne ako ho zužitkovať v kuchyni.

.

         

.

Elke Schwarzerová v dvadsiatich ôsmich výstižných kapitolách opisuje každú z týchto tvrdohlavých osobností a vysvetľuje, ako ich pomocou pletia a trikov elegantne dostať pod kontrolu. A keď sa nám už tieto otravné rastlinky vtierajú do priazne, bola by škoda, keby neskončili na tanieri.

Vo vyše 50 receptoch s divými bylinkami od fašírok z pŕhľavy až po arabský šalát tabbouleh z huľavníka s brusnicami nám Susanne Hanschová ukazuje, že divé rastliny môžu stáť aj za originálnym a lahodným kulinárskym zážitkom. A ktovie, možno po niektorom z vlastnoručne pripravených jedál ani vy už nebudete na tieto rastlinky hľadieť ako na burinu.

.

Z nemeckého originálu Der Giersch muss weg (Verlag Eugen Ulmer GmbH) preložila Elena Grohová.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

Autor: Susanne Hansch, Elke Schwarzer
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2021
Väzba: mäkká väzba
Rozmer: 170×235 mm
Počet strán: 128
Hmotnosť: 396 g

NAJPREDÁVANEJŠIE

Zázvor je všeliek, ktorý vám pomôže s nevoľnosťou i s opicou

25.10.2025

Zázvor je romatický svetlohnedý koreň – hľuza kríkovitej rastliny známej v Ázii asi 4000 rokov. Oddávna...

Ako sa zbaviť nepríjemných stareckých škvŕn?

24.10.2025

Ak máte pocit, že starecké škvrny ľuďom prezrádzajú, že ste už za zenitom, možno je čas, aby ste tmavú...

8 dôvodov prečo by ste mali jedávať šošovicu pravidelne

23.10.2025

Šošovica netrhá hitparády obľúbených potravín a to je škoda. Nie jej, ale vaša. Obsahuje totiž množstvo...

Čo spôsobuje poškodenie papriky?

22.10.2025

Pani Miriam Kotorová na profil poslala otázku: - V skleníku pestujeme papriky a pri ich postupnom dozrievaní...

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZTE0Nj