Prečo je granátové jablko také zdravé?
29.12.2022

Malé, červené, sladkokyslé a šťavnaté klenoty ukryté v guľatom červenom obale. Tak to je v skratke granátové...
ZELENÝ JEŽKO RADÍ » pleť
15.04.2023
Koreňová zelenina patrí k najzákladnejším surovinám v našej kuchyni. Spestríme ňou akúkoľvek polievku...
29.12.2022
Malé, červené, sladkokyslé a šťavnaté klenoty ukryté v guľatom červenom obale. Tak to je v skratke granátové...
08.08.2022
Pri predstave jahôd si vždy zároveň predstavíme nádherný a horúci letný deň. Sladké a červené jahody...
08.09.2020
Netradičné ovocie, ktoré sa vytratilo z našich kuchýň! Reč je o dule, sladkom ovocí, ktoré sa pestuje...
18.08.2020
Uhorka patrí medzi zeleninu, ktorá sa často objavuje na našom tanieri ako príloha alebo je tiež obľúbenou...
11.05.2020
Mandle predstavujú semená mandle obyčajnej, ktorú radíme do čeľade ružovité. Získavajú sa odstránením...
09.05.2020
U nás by ste vo voľnej prírode hľadali avokádo zbytočne. Jeho pôvod je totiž exotický. Vo svojej domovine,...
29.04.2020
Mladšia generácia pravdepodobne pojem srvátka ani nepozná, ale staršia určite bude súhlasiť s tým, že...
27.03.2020
Potenciál zeleného zázraku oceňujú najmä v stredomorskej kuchyni, ale aj v Amerike, či dokonca v Afrike!...
14.02.2020
Kukurica má v našom stravovaní svoje pevné miesto. V mnohých domácnostiach sa totiž každý deň začína...